Logo
Çfarë është një bonus i mirëseardhjes?

Çfarë është një bonus i mirëseardhjes?

Një bonus mirëseardhjeje është një nxitje e ofruar shpesh nga faqet e basteve në internet, kazinotë dhe platformat e tjera të lojërave online për të tërhequr anëtarë të rinj. Këto bonuse u ofrohen përdoruesve të rinj në këmbim të regjistrimit në sajt dhe përmbushjes së kushteve të caktuara.

Llojet e bonusit të mirëseardhjes

 1. Bonusi i depozitës: Një shumë shtesë i shtohet shumës fillestare të depozituar në llogarinë e përdoruesit. Për shembull, kur depozitoni 100 njësi parash në një sajt që ofron 100% bonus mirëseardhjeje, mund të filloni të luani lojëra me një total prej 200 njësive.
 2. Baste falas: Faqet e basteve ndonjëherë ofrojnë baste falas për përdoruesit për të vënë bastin e tyre të parë pa e rrezikuar.
 3. Rrotullime falas: Ky lloj bonusi, që gjendet shpesh në kazinotë në internet, ofron rrotullime falas për disa lojëra elektronike.
 4. Bonus pa depozite: Disa sajte ofrojnë bonuse për përdoruesit vetëm duke u regjistruar. Këto bonuse janë zakonisht me vlerë më të ulët dhe u nënshtrohen kushteve të caktuara.

Përparësitë e bonusit të mirëseardhjes

 1. Mundësi të tjera lojrash: Bonuset e mirëseardhjes u ofrojnë përdoruesve më shumë mundësi për të bastuar ose luajtur lojëra.
 2. Reduktimi i rrezikut: Sidomos me bonuset e dhëna pa depozitim, përdoruesit mund të provojnë faqen pa rrezikuar paratë e tyre.
 3. Të provosh lojëra të ndryshme: Falë bonuseve, përdoruesit mund të kenë mundësinë të provojnë lojëra ose baste që normalisht nuk do t'i provonin.

Gjërat për t'u marrë parasysh

 1. Kushtet e bredhjes: Bonuset e mirëseardhjes zakonisht i nënshtrohen kushteve të caktuara të bastit. Kjo do të thotë që për të tërhequr bonusin si para në dorë, duhet të "përmbyllni" shumën e bonusit duke luajtur një numër të caktuar lojërash.
 2. Fitimet maksimale: Disa sajte kufizojnë fitimet që mund të fitohen me bonuse të mirëseardhjes.
 3. Periudha e vlefshmërisë: Bonuset mund të kenë një periudhë vlefshmërie. Bonuset që nuk përdoren gjatë kësaj periudhe mund të humbasin.
 4. Kufizimet e lojës:Jo të gjitha lojërat mund të kontribuojnë në mënyrë të barabartë në përmbushjen e kërkesave të basteve të bonusit.
shkëmbim bastesh bast për numrin e kartave bast yll faqe bastesh birebin bast të drejtpërdrejtë të basteve logjika e basteve live bast kombinimi Gabim i qendrës së basteve Spor Toto bast i ulët Feride me flokët pas, Munir Bet hill bet tv shiko live bast të kuq Twitter betamara identifikimi aktual i oslobet Hyrja aktuale në biabet